The Escapers – Gândesc! Mă joc! Experimentez!

Share Button

BloGGirls 1

În viaţă caut experienţe şi oameni care mă inspire. Experienţele le trăiesc în momentul lui Acum iar de la oameni iau ceea ce consider că am nevoie. Nu te gândi la lucruri materiale. Nevoile mele sunt alcătuite din momente, cuvinte, sclipiri din privire. De oameni pasionaţi şi proiecte cu impact pozitiv în lumea din jurul meu. Întâlnesc uneori câte un moment, un gest, un cuvânt care se potriveşte puzzle-lului lumii mele interioare şi mă inspiră să mai fac un pas înainte.

Să vedem de unde a pornit reflecţia mea matinală.

Vineri, pe 28.08.2015 am participat cu fetele din comunitatea bloggerilor din Constanţa la un exerciţiu: gândim, ne jucăm, experimentăm apoi evadăm. Unde? La The Escapers.

De camera Da Vinci am aflat în timpul întâlnirii bloggerilor constănţeni şi mi-a plăcut cum sună. Am început să creez scenarii şi cadre centrate pe artă, circuite, mecanisme. Ce aş putea descoperi acolo?

The Escapers – am observat că scria simplu, pe gard. O căsuţă într-o zonă boemă a Constanţei, pe lângă Biserica Grecească, mai exact pe Str. Aristide Karazali, Nr. 9. Am învăţat o lecţie importantă până acum: Să ignor gardul şi aparenţa.

Eram nerăbdătoare să descopăr ceea ce se afla dincolo de gard. Uneori se poate ascunde leopardul dar de data aceasta s-a ascuns camera Da Vinci. În orice caz eram pregatită şi de leopard şi de Da Vinci. 🙂

Am ajuns prima la întâlnire şi m-am pierdut pentru câteva secunde în tabloul inspirat din realitate: o străduţă cu clădiri vechi care se contopea cu marea.

La un moment dat au ajuns şi fetele, colegele mele de echipă. Echipa BloGGirls. Adica: Maria Urban, Matei Adina, Cristina Joy şi Cami.

Am primit câteva instrucţiuni şi am pornit să gândim, să ne jucăm, să experimentăm.

Camera Da Vinci era exact cum mi-o imaginasem: tablouri, mobilă veche, muzică. Plutea un aer de mister dar ştiam că vom rezolva enigmele şi vom evada.

Şi asa a fost: dupa 56 de minute şi multe provocări rezolvate am evadat.

Experienţa de la The Escapers a fost o bucăţică din viaţă, aşa cum o văd eu că merita a fi trăită.

Lecţii:

1. În viaţă avem nevoie de minte, joc, mister şi experienţe pentru a construi un grad cât mai înalt al energiei existenţei, pozitive.

2. În viaţă avem nevoie de o echipă – de preferat cu valori şi principii asemănătoare.

3. În viaţă avem nevoie de curaj pentru a accepta provocări.

Multumesc fetelor şi The Escapers.

Numai bine,

Raluca

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *