Picturi incarcate energetic

Share Button

Vazul este unul din cele mai sensibile simturi – este un Dar Divin prin intermediul caruia observam si experimentam lumea.

Mai mult decat atat stiai ca orice imagine, culoare, pixel se inregistreaza la nivelul campului energetic? Orice vedem devine parte din ceea ce SUNTEM si VOM FI, transferandu-se la nivel de atom.

Modul in care ne amenajam mediul inconjurator este foarte important pentru starea de spirit, energia si productivitate. Cu cat este mai multa ordine, armonie, culori echilibrate in jur cu atat ne vom bucura de o stare de bine si vom adauga Inspiratie in viata noastra.

Picturile incarcate energetic reprezinta imagini, simboluri pe care vi le transmit in mod direct cu scopul de a purifica mediul ambient, bucura privirea si armoniza Fiinta. Stim ca Totul in Universul acesta este alcatuit din Particule, Informatie, Energie si Spirit. Tablourile reprezinta un portal spre Lumea Supra-Ideilor. Acolo unde se gasesc esentele, locul din care sunt extrase Ideile de catre artist si prezentate in forma concreta, fizica.

Orice imagine, fotografie, tablou ne transmit vibratia artistului. Uneori “se simte” apasare, deznadejde, drama. Poate fi o imagine superioara din punct de vedere al tehnicii dar vibratia sa fie extrem de joasa. Un muzeu de arta este locul potrivit pentru asemenea experiente. Asadar ceea ce privim ne poate oferi vibratii inalte, pozitive, luminoase sau, dimpotriva temeri, depresie etc.

Tablourile mele se adreseaza atat celor care isi doresc sa-si amenajeze un colt de studiu, reflectie, lucru cu vibratie pozitiva cat si acelor spatii care se doresc a fi armonioase, echilibrate, confortabile.

Inspiratia se afla peste tot: in filme, natura, oameni. Am capacitatea de a observa Supra-Ideile din spatele multor opere de arta si de a le reinterpreta cu scopul de a aduce mai multa Lumina si Culoare in aceasta lume.

 

Share Button