Proiectul “Axiomele lui Igor”

Share Button

Sunt o persoană în căutarea Adevărului. Acel Adevăr care mă eliberează şi adaugă un plus tabloului realităţii personale. Acel Adevăr care are potenţial de a-mi alimenta autenticitatea şi de a construi un traseu împletit cu experienţe şi lecţii de viaţă. Pentru a-mi realiza scopul sunt într-o continuă cercetare, observare, educaţie, experimentare şi învăţare.

Am deschis lacăte despre mine şi într-adevăr am devenit mai responsabilă şi mai atentă la modul în care trăiesc, cum gândesc şi ceea ce transmit mai departe. Toate acele “A-ha-uri” şi învăţături mi s-au arătat în faţă ca o paletă de materiale colorate pe care le-am decupat în fel şi chip cu scopul de a le coase pe tabloul vieţii.

Axiomele lui Igor - Elena.

Foto: Elena Corbu

În cadrul proiectului Axiomele lui Igor (Facebook) m-a încântat Adevărul ce răzbate şi este alimentat de experienţele de viaţă. Sunt concluziile probelor vieţii, gândurilor, emoţiilor şi acţiunilor umane pe care le cunoaştem toţi şi le-am trăit sub o formă sau alta, care se repetă şi au acelaşi principiu de funcţionare în spate. Am apreciat în mod deosebit formularea Adevărului trecut prin filtrul Raţiunii şi Simţirii. Ceea ce ma bucură cel mai mult este faptul că persoanele învaţă tot mai mult să se exprime liber iar tonul optimist-realist, sarcastic pe alocuri te amuză dar în acelaşi timp te pune pe gânduri.

Axiomele lui Igor este un concept, gândit şi pus în practică de o echipă de oameni creativi, care observă subtilităţile vieţii dintr-o perspectivă realistă, transmiţând publicului Adevăruri general-valabile dar şi construcţii sarcastice, pline de umor sau realităţi general cunoscute dar greu asumate.

Axiomele lui Igor - Elena 1.

Foto: Elena Corbu

Aspectul vizual se combină foarte bine cu mesajul iniţial astfel încât întregul concept ajunge acolo unde trebuie şi pune la lucru Raţiunea, Simţurile şi Emoţiile. Axiomele lui Igor vor lăsa o urmă în cel puţin una din aceste dimensiuni.

Axiomele lui Igor 2.

Susţin manifestarea liberă, Adevărul, sarcasmul şi întreg ansamblul de identităţi care se joacă în cadrul acestui proiect pentru a exprima, ca un întreg, vizual şi scriptic existenţa şi esenţa umană contemporană, probele şi concluziile dulci-iuţi aşa cum este, de altfel, viaţa.

Numai bine,

Raluca

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *