IZVORUL DIN NOI – Workshop destinat explorării feminităţii

Share Button

 

Am conştientizat că trăim vremuri confuze – din punct de vedere al identităţii, al apartenenţei, al rolurilor asumate sau neasumate. Atât identitatea feminină cât şi cea masculină au cunoscut transformări accentuate în ultimii ani. Nu ne mai (re)cunoaştem şi apar blocajele. Atitudinile, credinţele şi acţiunile noastre funcţionează asemeni unui joc de domino. Fiecare alegere o condiţionează pe cealaltă iar uneori avem impresia că furtuna nu mai doreşte să plece din Mintea şi Sufletul nostru.

Dezechilibrele şi confuzia la nivel de individ generează dezechilibre şi în relaţiile, activităţile şi mediul social.

Avem o datorie faţă de noi – să conştientizăm că această CĂLĂTORIE, viaţa, ne este dată cu scopul de a ne dezvolta la nivel interior, de a ne asuma cu totul şi de a experimenta trăirile umane în formă pură. De a trece dincolo de condiţionările, fricile şi comportamentele toxice copiate din familie şi societate.

În realitatea Femeii, permit Feminităţii şi Umanităţii să se manifeste!

Mai jos este o invitaţie  – aceea de a participa în cadrul grupului-suport PARCURS CĂTRE IZVORUL DIN NOI.

Dragi partenere de drum sau în căutarea “acelui drum”,

Vă împărtăşim că miercuri, 09.12.2015, de la ora 18:30, are loc o altă întâlnire în cadrul căreia continuăm să înaintăm pe calea descoperirii şi a conştientizării, să parcurgem încă un pas spre femeia dinăuntrul nostru.

Ne propunem ca în această seară să ne permitem să fim adevărate cu noi şi să ne deschidem sufletele către femeile care ne sunt alături în acest parcurs, să ne dăm voie să fim vulnerabile şi să avem încredere că nu vom fi judecate pentru acest lucru.

În cadrul acestui grup care ne este alături săptămână de săptămână, vom ajunge să ne cunoaştem mai bine pe noi însene, în diversele aspecte ale feminităţii noastre şi vom înţelege mai bine ce înseamnă femeia în cotidian.
Vom observa că ne confruntăm cu situaţii şi cu experienţe anterioare comune dar şi cu obstacole ce ne împiedică să fim cu adevărat femei.

Împreuna vom reuşi sa fim autentice  şi, pas cu pas, să punem în aplicare “talentul” femeii din fiecare din noi, uitat sau încă nedescoperit, pentru a ne putea simţi împlinite în cuibul nostru şi a manifesta această bucurie şi în exterior.

Sperăm că veţi alege să fiţi alături de noi în acest parcurs!

Contribuţia personală este 35 lei.

Locaţie: Cafe Renard, Str. Decebal nr. 13, Constanţa (necesită apelare interfon).

Întâlnirea va dura aproximativ până la ora 21:00.Rugăm confirmare până miercuri, 08.12.2015 la nr. de telefon:

0726 220 589 – Andreea

0745 091 058 – Sabina

Numai bine,

Raluca

 

 

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *