Evenimente “Out of the box” – Summer Social Afternoon

Share Button

Un eveniment “out of the box” este construit pe o bază alcătuită din valori, principii etice, morale, adaptate unui stil viaţă modern, cu un mesaj puternic şi o armonie între planul estetic şi conceptual. Creativitatea, educaţia şi antreprenoriatul reprezintă motorul dezvoltării comunităţii iar acest eveniment îmbină cu succes nuanţele celor trei dimensiuni.

Mă bucură iniţiativele de acest gen din mai multe puncte de vedere:

1. Promovează valori de viaţă, principii de bază, care susţin o fundaţie corectă şi relevantă a existenţei umane în secolul XXI, necesară armonizării celor 3 planuri: Minte-Corp-Suflet. De exemplu, sâmbătă, 18 iunie, la 14.00 vom face cunoştinţă cu un nou concept: lifestyle-ul verde urban. Când subiectele de discuţie au ca bază un stil de viaţă sănătos, wellbeing, armonia interior-exterior, adaptate realităţilor contemporane, anticipez discuţii relevante pentru evoluţia noastră personală, profesională şi spirituală.

2. Se susţin produse, idei şi creaţii româneşti – avem capacitatea, creativitate, potenţial şi idei din plin. Mediul contemporan ne facilitează identificarea drumului în viaţă, manifestarea autentică. Prin produsele sau serviciile noastre reuşim să răspundem nevoilor, tendinţelor actuale. Iar manifestarea având la bază o pasiune sau hobby este construită din libertate de exprimare, încredere în sine şi dorinţa de a realiza o schimbare pozitivă prin modelul promovat.

3. Speaker-ii sunt persoane care trăiesc ceea ce promovează iar poveştile lor aduc un plus de valoare prin lecţiile reflectate de experienţele personale de viaţă şi a abilităţilor dezvoltate în acest sens. Sunt modele de reuşită şi exemple de: se poate şi în România.

Astfel, vom avea plăcerea de a interacţiona cu:

Laura Călin, fondator V for Verde, deschide discuția despre noțiunile de bio, eco si reciclare. Vorbim despre un mod de viață care nu neagă profesia, socialul, cluburile, escapadele cu prietenii; cum sa le trăim total, conștient și verde. Despre contemporan healthy lifestyle.

Oana Stan și Techir ne trimit într-un studiu de caz despre modul în care alegerile sănătoase îți schimbă stilul de viață în bine.

Raluca Vasile – parfumier de lux, consultant în comunicare multisenzorială, aromatherapie și wellbeing – susține în premieră un atelier de 15 min despre descoperirea stării de bine și a energiei pozitive grație parfumului cu adevarat natural din esențe nobile organice și rare.

Stilistul V for Vintage povestește despre alegerile verzi în materie de shopping și ne oferă tip&tricks pentru alegeri vestimentare sănătoase.

Prin urmare, aştept cu nerăbdare, sâmbătă, 18 iunie, ora 14:00, Camara cu Merinde: Bd. Mamaia nr. 180, Constanţa.

Evenimentele din seria Social Afternoon propun o redefinire a sesiunii perfecte de shopping prin conceptul de slow shopping fundamentat pe experiențe relevante și networking.

Numai bine,

Raluca

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *