Despre mine

Share Button

Cred că…

Viața este o CĂLĂTORIE, un șir de alegeri și experiențe. Acest lucru l-am conștientizat pe la 27 de ani când am descoperit dezvoltarea personală și mediul organizațiilor non-guvernamentale (ONG-urilor) care promovează proiectele de voluntariat din țară și străinătate. Implicarea în cadrul acestora mi-a oferit o nouă perspectivă în ceea ce privește cariera și evoluția personală. M-a ajutat să-mi cunosc valorile, înclinațiile și să-mi dezvolt noi abilități, adaptate realității.

Am reușit să-mi construiesc o viziune personală și profesională mai  apropiată de ceea ce este cu adevărat important pentru mine: să fiu alături de persoanele care sunt în căutarea resurselor potrivite procesului dezvoltării personale și al drumului potrivit în viață și carieră, să ofer instrumentele și un mediu de practică pentru a dobândi abilitățile necesare sec. XXI astfel încât toate acestea să  ajute la construirea unei vieți autentice.  

Anii educației formale din cadrul celor două facultăți – Sociologie, Științe Politice și Studii Europene (SNSPA) și Limbi Străine(Engleză – Franceză) m-au ajutat să dobândesc cunoștinte relevante în domenii precum sociologia, psihologia, medierea, cooperare și comportament uman, comunicare în engleză, franceză etc.

Experiența din mediul non-formal a susținut dezvoltarea mea din toate punctele de vedere iar funcțiile ocupate m-au stimulat constant.

 

 

 

Share Button

3 Comments

 1. Felicitari pentru idee si o imbratisare calda, ca intre prieteni buni, care se regasesc pe drumul cunoasterii de sine.

  Raluca, ma bucur ca impartasesti cu noi experienta ta. Sunt sigura ca va inspira multi oameni sa faca la fel: sa traiasca viata cu incredere si curaj, in pace, iubire si armonie.

  Experientele pe care le traim vin sa ne reaminteasca cine suntem si ce avem de facut: o calatorie frumoasa in care intamplarile au un inteles mai inalt si o destinatie plina de binecuvantari!

 2. Intr-adevar ai ce sa ne spui si sa ne inveti.
  Daca ar fi toti oamenii ca tine, lumea ar fi mai buna si mai linistita.
  De fiecare data cand ma intalnesc cu tine arati o liniste si o bladente pe care o intalnesti o data la 1000 de ani.

  Imi doresc sa fie oamenii asa cum esti tu…

  Cu mult drag,
  Dana C.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *