Consiliere în carieră

Share Button

Creativitatea, inteligenţa şi abilităţile adaptate mediului online au devenit esenţiale pentru dimensiunea carierei din prezent. De aceea este importantă evaluarea şi construirea unui plan de acţiune astfel încât detaliile să se îmbine armonios în viziunea de ansamblu al individului, pe termen scurt şi lung.

Atenţia este centrată pe individ, privit holistic, ca reflecţie a gândurilor, emoţiilor, dorinţelor, caracteristicilor naturale şi a abilităţilor sale.

De aceea e nevoie de adaptare şi autocunoaştere personală pentru a construi o direcţie în carieră care are potenţial de a promova satisfacţia persoanlă şi financiară şi a reprezenta în acelaşi timp un model de inspiraţie pentru cei din jur.

Trăim într-o lume a schimbării, dictată de tehnologie dar şi de adaptarea individuală în ceea ce priveşte furnizarea produselor şi serviciilor şi se pune tot mai mult accentul pe autenticitate, creativitate, exprimarea sinelui şi antreprenoriat.

Un plan de carieră poate ajuta fiecare persoană în parte – începând cu adolescenţi, liceeni, studenţi şi absolvenţi. Nu numai că vei primi o bună cunoaştere personală dar îţi va fi mai uşor să alegi ceea ce se află la intersecţia între valori, dorinţe şi tendinţele pieţei.

Te voi susţine în acest proces, oferindu-ţi instrumentele necesare dar şi spaţiul de manifestare şi aplicare a direcţiei stabilite.

Pentru alte întrebări sau stabilirea unei întâlniri în vederea unei evaluări a direcţiei în carieră/viaţă, îmi poţi scrie la adresa: ralucafbercea@gmail.com

Numai bine,

Raluca

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *