Out of the Box Club

Share Button

O comunitate a femeilor care “ies” din cutie cand lumea le doreste in cutie. Primul eveniment Out of The Box Club va avea loc duminica, 7 iunie 2015, ora 18.00, Forte Life.

Out of The Box - final..

Afis realizat de Cristina Gioada

De cand am revenit pe planuri dobrogene, constantene am observat un fenomen, familiar de altfel in Romania. Numele fenomenului este: “Aici nu se intampla nimic”. De remarcat este faptul ca se pot construi si alte variatiuni. “La noi nu se poate”, “Nivelul de educatie este scazut”, “Pe Mazare nu-l intereseaza…”.

Insa cu toate acestea sunt persoane interesate de a participa la evenimente. Sunt incercari timide in acest sens iar targul meu Bohemian’s Bazaar Shop & Learn poate fi incadrat in aceasta categorie.

Cu toate acestea imi urmez, fara doar si poate unul din motto-urile mele: Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.

Out of the Box Club – este un spatiu dedicat feminitatii, autenticitatii interioare, ce se reflecta si in stilul vestimentar, locul unde ne imprietenim si discutam ca  fetele subiecte absolut esentiale pentru viata: despre creativitate si pasiune, mai ales ca aceasta reprezinta o atributie a universului feminin, echilibrul Minte-Corp-Spirit si cum sa ne formam un stil feminin, autentic care sa ne puna in valoare acum, pentru ceea ce suntem si ce dorim sa transmitem lumii.

Aduc in plan material ceea ce am transmis in plan digital, pe acest blog de vreo doi ani. Este momentul sa construim o comunitate pentru ca astfel putem primi mai usor inspiratie, resurse si alte materiale utile.

Este si spatiul in care ne putem gasi inspiratia si in care vom observa ca femeile-model care lupta pentru o cauza si isi aduc valoarea in lumea din jur, in Constanta, Romania chiar exista.

Energia creativa a fost dintotdeauna motorul dezvoltarii societatii si, alaturi de educatie, au propulsat totul intr-o directie a dezvoltarii si aparitiei a noi orizonturi.

Imi doresc sa creez acest club cu intentia de a ne strange cat mai multe spirite visatoare care isi doresc echilibrul in viata iar acest echilibru sa construiasca urmele trecerii noastre pe acest Pamant.

Te astept la prima intalnire care va avea loc pe data de 7 iunie 2015, in cadrul social-hub Forte Life (Zona Dacia) la ora 18.00.

Numai bine,

Raluca

Prima întâlnire a comunităţii Out of The Box Club

Out of the Box Club.

“Avem nevoie să ieşim din Cutie sau să ne-o facem pe a noastră.”Maria Macovei

Ieri, 07.06.2015 am pus bazele comunităţii Out of The Box, dedicată socializării, creativităţii şi proiectelor iniţiate de femei, cu impact la nivel de societate şi nu numai.

Emoţiile de tot felul au bătut pe rând la uşa sufletului meu, ceea ce m-au determinat să conştietizez că sunt pe drumul cel bun în ceea ce priveşte acest proiect. Primul reper sunt emoţiile – în momentul în care iniţiezi orice fel de proiect şi primeşti un feedback tradus prin emoţii înseamnă că acesta este în acord cu fiinţa ta şi vei avea întotdeauna inspiraţia şi energia să-l continui.

Out of The Box Club este comunitatea care spijină devenirea FEMEII, pe toate planurile dar mai ales susţine dobândirea autenticităţii sufletului care se va manifesta ulterior, în plan material şi se va reflecta în proiectele organizate, activitatea sa şi stilul vestimentar.

Îmi doresc să susţin întregirea FEMEII şi accesarea calităţilor care, de multe ori sunt ascunse şi rămân, în stare latentă, pe tot parcursul vieţii.

Dacă ar fi să descriu întâlnirea de ieri în cuvinte aş sublinia: PRIETENIE, IUBIRE FAŢĂ DE OAMENI, SCHIMBARE POZITIVĂ.

Mulţumesc lui Marius că mi-a oferit spaţiul pentru organizarea acestui eveniment: Social Hub Forte Life, Cristinei Gioadă, pentru afiş.

De asemenea, sunt recunoscătoare că pot împărtăşi momente frumoase din viaţă cu: Maria Neagu, Oana Baciu, Enes Ali, Maria Macovei.

Voi continua aceste întâlniri care vor căpăta structuri tematice şi dezbateri pe diferite subiecte.

Numai bine,

Raluca

 

 

 

 

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *