Apus de soare, Munte, Zare și… Răbdare

Share Button

Priveam din balcon cerul de după-amiază și fundalul ce se re-construiește zilnic constuind minunate tablouri. Întregul proces se desfășoară ciclic, având mereu la dispoziție aceleași elemente: Cer, Soare, Munte, Natură, Zare și… Răbdare care se pot configura într-o combinație infinită.

Acestor elemente adaug culorile anotimpurilor pentru a desăvârși întreaga panoramă. Culorile naturii posedă o putere magică, printre multe altele, având capacitatea de a-i acorda fiecărei zile amprenta ORIGINALITĂȚII.

Răbdarea ne este oferită în dar nouă, oamenilor, alături de CONȘTIINȚA DE SINE și ne-ar putea acompania în cadrul unui proces care durează toată viața – prima etapă reprezintă șlefuirea constantă a EGO-ului fiind obligatoriu însoțită de însușirea capacității de a modela un izvor al Răbdării cât mai cuprinzător.

Aceste gânduri sunt însoțite de un exercițiu numit Momentul de Recunoștință pe care mi l-am propus când nivelul Răbdării atinge nivelul minim în ceea ce privește înțelegerea, toleranța, compasiunea față de mine și față de cei din jur însă EGO-ul se află în plin proces de transformare.
Și, în loc de noapte bună îți las o întrebare: din ce este alcătuit Momentul tău de Recunoștință pentru ASTĂZI, în caz că îți simți rezervorul Răbdării scăzut?

Toate cele bune,

Raluca

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *